Over Studio Calimero

Studio CALIMERO is gespecialiseerd in vele vormen van fotografie o.a.baby-, kinder-, zwangerschaps- en portretfotografie.

Al naar gelang uw wens, wordt in de studio, thuis of op een andere locatie gefotografeerd.

De vaste, uiteraard rookvrije studio is ingesteld op zowel kinderen als volwassenen en staat boordevol accessoires waar u gratis gebruik van kunt maken.

Een mobiele ministudio, inclusief flitsset behoort tot de standaard uitrusting als u ervoor kiest de opnames bij u thuis of elders te laten maken.

Op de dag van de reportage verzoeken we u vriendelijk de door u gekozen reportage contant te betalen of er zorg voor te dragen dat dit bedrag minimaal 2 dagen voor de opnamedatum bijgeschreven staat op ING rekeningnr NL78INGB 067.70.143.84, te Dordrecht, t.n.v. A. Peels onder vermelding van uw naam.

Op elke opdracht zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn na te lezen op de website of op te vragen bij Studio Calimero.
Handelsregister Rotterdam 24421169.

Onze werkwijze

Tijdens de reportage die over het algemeen minimaal 1 uur duurt worden op een relaxte en gezellige manier veel verschillende foto's gemaakt. ( 100 tot 150 opnames )

U kunt uzelf of uw kind(eren) minimaal 1 keer verkleden en we maken veelvuldig gebruik van accessoires, zodat een prachtige, diverse reportage ontstaat. Uiteraard mag u zelf ook accessoires meenemen !

Na de foto reportage worden de opnames direct veilig gesteld door ze, naast op de werkcomputer, ook gelijk op externe harde schijven op te slaan.

Studio Calimero besteedt veel aandacht en zorg aan jullie reportage !
De opnames worden handmatig 1 voor 1 gecontroleerd op scherpte, kleur en licht en waar nodig worden oneffenheden weggewerkt.
Hierna worden de foto's uitgesneden op het voor die opname meest geschikte formaat.
Dat kunnen bijvoorbeeld rechthoekige, langwerpige, vierkante en panorma opnames.

Ook worden op diverse opnames verschillende bewerkingen toegepast, zoals bijvoorbeeld zwartwit, sepia, inkleuringen, bewuste onscherpte in bepaalde delen van de foto, uitsnedes, randjes, duo opnames etc etc.

We zijn dan ook gemiddeld 20 uur aan het werk voordat u uw foto's per mail ontvangt.

Alle bewerkingen zijn in de prijs van de reportage inbegrepen, dus wilt u foto xxx ontvangen maar i.p.v.in kleur in het zwart wit met een romantisch randje, en niet in glans maar in mat, hoeft u daar niet extra voor te betalen.

Binnen 10 werkdagen na de opnames ontvangt u de resultaten digitaal per mail op een fotoblad.

Een fotoblad is een naslagwerkje op A4 formaat met daarop kleine afbeeldingen van de gemaakte foto's.

Zo kan op de eigen PC, op uw gemak en op een moment waarop het u uitkomt, zonder tijdsdruk of druk van de fotograaf, worden uitgekozen welke opnames u de allermooisten vindt om af te laten drukken en/of een digitaal pakket van te bestellen.

Natuurlijk zijn alle mogelijke moderne afdrukken bij ons verkrijgbaar, van afdrukken op hout tot het ultra geraffineerde dibond.

Meer info hierover en over onze uitgebreidde fotoreportage mogelijkheden vindt u op onze prijslijst.

Like Studio Calimero en blijf op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen via Facebook