Kinderfotografie

Wilt u een familiefoto midden in het bos? Een kinderverjaardag in een manege, uw pasgeboren baby thuis laten fotograferen, een intieme zwangerschapsfoto, een kunstwerk voor aan de wand op acryl of op echt linnen canvasdoek, een aparte bewerking of een prachtige studio foto? Het kan allemaal bij Studio CALIMERO!

In de kindvriendelijke rookvrije thuisstudio zijn talloze accessoires aanwezig waarvan u gratis gebruik kan maken (boa’s, hoedjes, teil, grote bloemen, ballen, schapenvachtje, enzovoorts...) Hier werk ik momenteel graag met een witte en een zwarte achtergrond maar ook diverse handgeschilderde doeken zijn voorradig als achtergrond.

Studio CALIMERO weet door ervaring dat je pas een prachtige kinderfoto kunt maken als een kind zichzelf kan en mag zijn. We nemen dan ook rustig de tijd zodat uw kind zowel aan de omgeving als aan de fotograaf kan wennen. Studio CALIMERO werkt digitaal waardoor kleine correcties als pukkeltjes of schrammetjes gemakkelijk en kosteloos geretoucheerd kunnen worden.

U krijgt altijd een ruime keuze waaruit u zelf op uw gemak en op een tijdstip dat het u uitkomt, de mooiste opnames kiest. Eventuele verzoeken kunnen we dan ter plekke nog realiseren.

Voor meer informatie, opmerkingen, vragen of speciale verzoeken kunt u natuurlijk ook geheel vrijblijvend bellen of e-mailen.

Omdat Studio CALIMERO vaak op pad is kunt u een bericht achterlaten op het antwoordapparaat. U wordt over het algemeen binnen 1 dag teruggebeld. Uw emailberichten worden zo snel mogelijk beantwoord.

CD
Het is ook mogelijk uw favoriete foto's, rechtenvrij en op origineel groot formaat te ontvangen op CD.

Klik hier voor o.a. de prijzen van de verschillende reportages, afdrukken en digitale pakketten of ga links in het menu naar de prijslijst.

klik hier om meer kinderfoto's te bekijken
klik hier om foto's van oudere kids te bekijken

Like Studio Calimero en blijf op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen via Facebook

 


Dus voor kinderfotografie in Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Bleskensgraaf en de regio Rotterdam, op naar fotostudio Calimero, gevestigd in Dordrecht.