Hoi geweldig leuke meiden !

Met de inloggegevens die je via Jitske hebt gekregen kan je nu al je foto's online bekijken, wat zijn ze mooi !!!abc

T was voor mij een feestje jullie te mogen fotograferen, wat een talenten, ook qua schilderkunst !! En wat leuk dat ik 2 van jullie na 3 jaar weer mocht fotograferen !!!

Normaal gebruik ik deze site voor schoolfotografie maar natuurlijk kan jij je vriendinnen ook toevoegen aan jouw account en zo ook hun foto's ook bekijken, zolang ze dat zelf ok vinden.

Wel is het zo dat ik soms vierkante foto's heb gemaakt, gewoon omdat ik dat vaak mooier vind. Wanneer je deze zou bestellen, ontvang je ze dus in t vierkant....Wanneer je een combinatie bestelt ontvang je ze dus in het vierkant ipv in rechthoeken ( bijvoorbeeld een 15 x 20 cm komt in het vierkant in 15 x 15 cm ). Bij schoolfotografie zijn de opnames eigenlijk altijd in de verhouding 3 staat tot 2, of bijvoorbeeld 15 x 20 cm.

Speciaal voor jullie heb ik een aantal extra voordelige pakketten gemaakt waarin je of dezelfde of verschikllende foto's kan doen.

Je foto op trendy hout, populiar canvas of luxe dibond

Wil je iets speciaals met één of meerdere van je foto's ? Een mooi canvasdoek, een super vergroting, een afdruk op het exclusieve dibond, op trendy hout of wil je iets anders dat niet online staat ?

Neem dan vooraf contact met ons op, we adviseren je graag en vrijblijvend over de vele mogelijkheden !

Waarom kan ik mijn afdruk op hout, canvas of dibond niet direct online bestellen ?
Via het online systeem wordt er rechtstreeks voor je besteld, ik zit hier niet meer tussen.
Bij producten waarbij extra zorg gewenst is, zoals o.a. bij de bovenstaande producten, kan ik eerst nog aanpassingen maken waardoor bijvoorbeeld de ruimte tussen de houten planken bij een afdruk op hout, niet net op een oog terecht komt, of bij canvas doek, dat er niet een belangrijk deel van de foto afvalt aan de rand.
Dit is zowel voor jou als voor mij een beetje extra werk maar voor een mooi resultaat heb ik dat graag over !

Foto's digitaal bestellen

Het verkrijgen van digitale foto's , vrij van onze rechten, behoort ook tot de mogelijkheden

Met deze digitale fotobestanden kan je je ouders, vriendinnen, opa en oma, tantes en ooms en andere familie of vrienden blij maken maar natuurlijk ook gebruiken voor een fraai digitaal album van jezelf !

Wil je al je foto's digitaal ontvangen, mail me dan even via deze link ? ik heb namelijk een super aantrekkelijke aanbieding voor je, alleen geldig voor verjaardagsfeestjes !

Klik hier voor de normale digitale prijzen

Copyright

Al ons werk is copyright beschermd.. Dupliceren en/ of publiceren ervan is dan ook nadrukkelijk niet toegestaan, dus ookniet op Facebook, mits u onze naam vremeld bij plaatsing of de digitale fotobestanden vrij van onze rechten heeft besteld.
Uitsluitend bij de aanschaf van digitale fotobestanden geven we onze rechten vrij.
De digitaal aangekochte foto of foto's mag u daarna vrijelijk bewerken, kopieren en/of publiceren.

Inloggen en bestellen

Voor een eenvoudige stap voor stap uitleg hoe te bestellen, klikt u hier.

Voor de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop kunt u hier klikken.

Klik hier om rechtstreeks in te loggen met de gegevens op je kaartje !

Veel plezier met het bekijken van de foto's !

Kleuren op je scherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren