Kadobon

Verras eens iemand met een super leuke, originele en fraai ingepakte kadobon van Studio Calimero!

Misschien heeft u al ervaring opgedaan met een van de spetterende fotoreportages bij Studio Calimero en wilt u daar een ander ook mee verrassen.

Onze kadobon is geschikt voor allerlei gelegenheden; voor een fotoreportage met familie of vrienden of bijvoorbeeld voor een zwangere vriendin, een verjaardag, bruiloft, moederdag, vaderdag, huwelijk, jubileum,als origineel kraamkado voor kersverse ouders na de geboorte of voor een fotosessie met je hartsvrienden of vriendinnen. Denk ook eens aan een mooi kado voor het behalen van een zwemdiploma, rijbewijs of schooldiploma. Ook bij hoogtijdagen als sinterklaas, kerstmis en valentijnsdag valt de bon in goede aarde !

En natuurlijk kan je jezelf ook een dag als topmodel kado doen !

De Studio Calimero kadobonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 35,- plus eventuele verzendkosten.

U kunt uw kadobon eenvoudig per email, persoonlijk of telefonisch bestellen. Voor een extra persoonlijk tintje aan de standaard kadobon, heeft u de mogelijkheid om één van de volgende teksten te laten omcirkelen of aankruisen, vòòrdat uw kadobon feestelijk wordt ingepakt.

Zomaar       Geslaagd!       Gefeliciteerd !       Omdat       Speciaal voor jou       Een kadootje       Mooi     Congratulations       Voor je verjaardag       Van Sinterklaas       Verhuisd       Van Harte !   Omdat ik je zo lief vind of Zullen we samen ?

De kadobon mag voor alle produkten van Studio Calimero gebruikt worden, dus ook voor kadoartikelen of lijsten.

Kadobonnen zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte. De geldigheid vervalt na 1 jaar of indien de code onleesbaar is geworden. Bent u de gelukkige ontvanger van een kadobon, meld dit dan bij uw reservering s.v.p.

Like Studio Calimero en blijf op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen via Facebook