Welkom

Studio CALIMERO is een jong, enthousiast bedrijf, gespecialiseerd in vele vormen van fotografie.

Flexibiliteit en spontaniteit staan hoog in het vaandel. We zijn dan ook erg flexibel qua locaties en werktijden, ook in het weekend. Wilt u een portretfoto tussen de koeien ? Een familiefoto op het strand? Een kinderfoto tussen de wilde bloemen? Een intieme zwangerschapsfoto bij u thuis? Een fraaie studiofoto? Een kunstwerk voor aan de muur ? Alles is bespreekbaar en bijna alles is mogelijk !

Ook voor de allernieuwste speciale technieken zoals uw foto op hout, IXXI, plexiglas of als aluminium schilderij kunt u bij ons terecht.

Er wordt gewerkt met zowel een vaste -, als een mobiele studio. De laatste is inzetbaar op elke denkbare wenslocatie. Studio CALIMERO's fotograaf Arja, komt ook graag bij u thuis om uw kind(eren) of huisdieren freestyle te fotograferen.

Terwijl de kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving zijn, worden de foto's op speelse manier gemaakt.
Ook is een thuisreportage mogelijk mèt de mobiele studio, inclusief achterwand en flitsers.

Huur zelf eens onze studio !

Wilt u zelf eens als professioneel fotograaf aan de slag in onze studio met een model, uw partner, huisdier kind, vriend(in), of anders; dat kan ! U kunt gebruiken maken van alle faciliteiten en accessoires in de studio.
Na een korte uitleg van de apparatuur, kunt u gelijk aan de slag ! U neemt gewoon uw eigen spiegelreflex camera mee en mocht u die niet bezitten, kunt u een spiegelreflexcamera bij ons huren.
Neem voor prijzen en meer info contact met ons op of klik hier.

Studio Calimero is vooral actief in Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Bleskensgraaf en de regio Rotterdam maar rukt ook regelmatig uit door heel Nederland.

Ook voor diverse privé cursussen kunt u bij ons terecht !

Heeft u een bedrijf waar u een fraaie representatieve reportage van wilt of zoekt u een fotograaf om uw producten uitstekend op de foto te zetten, vraag zonder verplichtingen een offerte aan, Studio Calimero hanteert zeer scherpe prijzen voor bedrijven ! Referenties : Denenes sieraden, Sani Dump, Bella Barkley, Masterstitch etc

Van iedere opdracht, groot of klein, wordt door Studio CALIMERO iets bijzonders gemaakt.

Alle afdrukken worden geproduceerd door een fotovaklaboratorium om de kwaliteit te waarborgen.

Bij Studio CALIMERO spreken we naast Nederlands ook vloeiend Engels, Duits en Turks.

Spreken de foto’s op de site u aan en wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden of een afspraak maken voor een professionele fotoreportage ?

Bel naar 078 - 6142122 of stuur een mailtje.

Like Studio Calimero en blijf zo op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen.
 

Tot ziens bij Studio CALIMERO !

Op elke opdracht zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier na te lezen of via e-mail op te vragen.

Of het nu gaat om zwangerschapsfotografie, babyfotografie, kinderfotografie, trouwreportages, schoolfotografie, groepsfotografie, portretfotografie, huisdierfotografie, produktfotografie, bedrijfsfotografie of glamourfotografie: vakfotograaf Arja Peels verzorgt met veel passie, plezier, vakkennis, toewijding en creativiteit de mooiste reportages.