Huisdierenfotografie

Ook voor een super foto van uw huisdier moet u bij Studio CALIMERO zijn ! Uw huisdier, van hamster
tot hond, wordt of freestyle buiten, of in de studio gefotografeerd.

Met veel spontaniteit, enthousiasme en liefde voor uw harige of gevederde huisgenoot maakt Arja de leukste huisdier fotoreportages.

Wij mensen leven in het algemeen langer dan onze huisdieren. Foto's zijn dan geweldig, om de herinnering aan uw lieve huisdier, samen met uw persoonlijke herinneringen levend te houden.

Uw huisdier voelt zich soms het meeste op zijn gemak in de eigen omgeving en kan daarom ook bij u thuis, in de tuin of op een locatie naar wens gefotografeerd worden.

Uiteraard kan de mobiele studio mee, zodat u een prachtige reportage van uw huisdier kunt laten maken alsof u in een echte fotostudio bent, gewoon thuis in uw eigen woonkamer ! *

Voordeliger is het echter, uw huisdier in Studio Calimero's eigen fotostudio op de foto te laten zetten, waar u van alle accessoires gratis gebruik mag maken.

Omdat hygiëne voorop staat wordt in het algemeen papier als achtergrond gebruikt. Als doek wordt gebruikt is deze altijd schoon en behandelt met antivlooienspray en ontsmettingsmiddel.

Een huisdier reportage in de studio is er al vanaf € 57,-!! **

Klik hier om meer huisdierenfoto's te bekijken

Na afloop ontvangt u per mail alle gemaakte opnames. U heeft altijd een ruime keuze waaruit u op uw gemak en op een tijdstip dat het u uitkomt, de mooiste opnames kiest.

Kijk op onze prijslijst ( iets naar onder scrollen ) voor de prijzen van afdrukken op pappier, hout, canvas, aluminium etc. Hier vindt u ook de prijs van onze digitale pakketten.

Houdt u er rekening mee dat bij het fotograferen van dieren, geduld een vereiste is ?


Voor meer informatie, opmerkingen, vragen of speciale verzoeken kunt u natuurlijk ook geheel vrijblijvend bellen of e-mailen.

Klik hier voor alle fotoshoots en onze prijslijst of ga links in het menu naar de prijslijst.

*Voor een reportage bij u thuis met alle faciliteiten van de fotostudio in uw eigen woning is de prijs vanaf € 200,- , excl. eventuele benzinekosten. Maximale aanwezigheid 3 uur. Bij langere aanwezigheid wordt een evenredig deel berekend.
Binnen een straal van 10 km van vestiging zijn er geen benzine- of voorrijkosten. Met het opzetten en afbreken van de mobiele studio is ongeveer een half uur gemoeid.
**Gebaseerd op een reportage in de studio van een half uur. Voor een reportage van uw huisdier van een uur rekenen we een voordeelprijs van € 75,-

Like Studio Calimero en blijf zo op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen.

 

Studio Calimero is vooral actief in Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Bleskensgraaf en de regio Rotterdam maar doorkruist voor super huisdier foto opdrachten ook heel Nederland.