Lingerie /Erotische Fotoshoot

Wil je eens superspannende foto's van jezelf ?
Pak dan nu je kans en laat je fotograferen door een vrouwelijke vakfotograaf ! 

Er kunnen uitlopende redenen zijn voor een sensuele, erotische en/of naakt fotoshoot ; gewoon sexy opnames van jezelf voor jezelf, of je wilt je wederhelft volledig verrassen met een super bijzondere foto van jezelf !

Ook een operatie kan aanleiding zijn voor een mooie naaktshoot, denk bijvoorbeeld aan een borstvergroting of -verkleining of aan een amputatie i.v.m. ziekte. Of Je hebt je persoonlijke doel bereikt door af te vallen of wekelijks in de sportschool te trainen en wilt jezelf daarna op deze manier feliciteren.
Een andere reden is natuurlijk dat je gewoon trots bent op jezelf en op je lijf !

Meer redenen nodig om je erotische fotoshoot te boeken ?
We zijn het beste excuus om te gaan shoppen, niet alleen voor nieuwe lingerie, maar nu heb je ook gelijk een geldig excuus die extra hoge sexy pumps aan te schaffen !
Ontdek je sensuele kant en ontdek je grenzen in een veilige omgeving
Gun jezelf deze dag, het is leuk te doen en de resultaten zullen je zeker bevallen !

En natuurlijk zijn jouw sexy opnames een geweldige manier om iemand te laten weten hoeveel je aan hem of haar denkt ( en ervoor te zorgen dat hij of haar ook aan jou blijft denken ! )

Wie doen dit soort fotoshoots eigenlijk ?

Heel gewone mensen net als jij en ik. De meeste van ons hebben nu eenmaal geen sixpack, een lijf zonder een grammetje extra vet, of de perfecte borsten.
Heel veel mannen en vrouwen willen graag professionele, spannende, erotische foto's van zichzelf of van hun partner, maar durven niet.
Meestal uit onbekendheid en onzekerheid maar ook angst dat er straks een foto van jezelf in je nakie opduikt in een magazine speelt mee.
Bovendien zijn nog steeds veruit de meeste fotografen op dit gebied mannelijk, wat ook een behoorlijke drempel kan zijn, voor zowel mannen als vrouwen om zich letterlijk bloot te geven.

Via zwangerschapsreportages, waarbij ik regelmatig aanstaande moeders zonder kleding mocht fotograferen, is deze vorm van de fotografie bij mij gegroeid.  Omdat ik zelf vrouw ben kan ik me goed voorstellen dat je je meer op je gemak voelt bij een vrouwelijke fotograaf dan bij een mannelijke.
 
De meeste mensen ervaren het zeker als een plus dat een vrouwelijke fotograaf hen portretteert.

Een fotoshoot volledig naar je eigen wensen

Je geeft zelf je grenzen aan en die worden ook nooit overschreden, er is geen sprake van enige druk, het is de bedoeling dat je met een goed gevoel over jezelf de studio weer verlaat.  Mocht je in de loop van deze reportage besluiten dat je toch liever je lingerie/ondergoed aan wilt houden, is dat dus ook geen enkel probleem !

Veel is mogelijk maar niet alles, heb je extreme wensen, neem dan van tevoren contact op om teleurstelling te voorkomen. 

Uiteraard hoeft de fotoshoot niet in de studio plaats te vinden, weet je zelf een mooie privé locatie, dan kunnen de opnames ook daar gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan een privé zwembad, op de hooizolder bij een boer ( toestemming van de eigenaar is noodzakelijk ) of een stukje privé strand of duin.

De mensen die jullie voor zijn gegaan zeggen me dat ze zich bijzonder op hun gemak voelden bij Studio Calimero. Dat is dan ook één van de redenen, deze voor mezelf ook uitdagende vorm van fotografie, als een vast onderdeel van mijn reportages op te gaan nemen.

Hoe verloopt een lingerie/erotische fotoreportage?

Wanneer je de studio binnenkomt hebben we elkaar al eerder gesproken bij de reservering en weet je dat er geen enkele sprake is of zal zijn van druk of stress. We bespreken onder het genot van een drankje je verwachtingen van de fotoshoot en ik laat je de studio zien. Er is altijd ruim de tijd, we plannen een hele ochtend, middag of avond voor je in.

Tip : neem lekker je eigen badjas en pantoffels mee ! Ook kan je je eigen muziek meenemen op bijvoorbeeld je Ipod of MP3

In de studio beginnen we met opnames in je kleding of badjas om de belichting nogmaals te controleren. Daarna word je gefotografeerd in één of meerdere (lingerie)setjes met zowel een lichte als donkere achtergrond.
Na verloop van tijd, wanneer jij je er goed bij voelt, kan de lingerie uit, maar dat hoeft natuurlijk niet.
Uiteraard maken we geen 100 vrijwel identieke opnames maar wordt een reportage gerealiseerd met een grote verscheidenheid aan poses, opnametechnieken en met minimaal 2 verschillende achtergronden.

Wanneer je alleen komt, en dit geldt voor zowel mannen als vrouwen, mag er altijd een vriendin mee, die in een aparte ruimte naast de studio kan blijven. Altijd vlakbij en op gehoorsafstand maar niet in de studio zelf.
Dit leidt namelijk ontzettend af.

Mannelijke partners zijn uitsluitend welkom als ze mee gefotografeerd willen worden.
Dit is voor de fotograaf en ook voor jezelf een stuk prettiger en rustiger.
Bij mannen is dit omgekeerd het geval.

Wat kost een lingerie/erotische fotoreportage ?

Een lingerie, erotische- en/of naaktfoto reportage duurt ongeveer 3 uur en is voor 1 persoon € 395,-.

Inbegrepen, naast de opnamekosten en de uitwerking van je fotoshoot, is ook een DVD met 25 foto's naar eigen keuze ter waarde van € 275,- Al je opnames worden op kleur, licht, contrast en huidtonen gecorrigeerd en waar nodig bewerkt, ( denk aan het retoucheren van pukkeltjes of andere oneffenheden )

Alle opnames op je DVD zijn op origineel groot formaat, in hoge resolutie en copyright vrij. Op de DVD vind je ook gratis glamourbewerkingen, zwart-wit en sepiaopnames.
Je DVD is na ongeveer 14 werkdagen op te halen of wordt tegen € 10,- verzendkosten aangetekend naar je toe gestuurd

Een seksfoto reportage, waarbij we meer expliciete opnames maken is € 75,- extra. 

Een erotische, naaktfoto en/of seksfoto reportage met 2 personen duurt ongeveer 4 uur. Hierbij worden jullie allebei èn apart èn samen gefotografeerd. De prijs is € 249,- p.p. en inbegrepen is een DVD met 50 foto's naar eigen keuze ter waarde van € 350,-. Al deze opnames zijn op origineel formaat, in hoge resolutie en copyright vrij. 

Extra digitale fotobestanden bijbestellen is uiteraard mogelijk. 

Aantal fotobestanden Prijs per fotobestand Voordeelpakketprijs
5
10
15
20
30
40
50
€ 20,-
€ 17,50
€ 15,-
€ 12,50
€ 10,-
€ 8,-
€ 7,-
€ 100,-
€ 175,-
€ 225,-
€ 250,-
€ 300,-
€ 320,-
€ 350,-


Discretie is te allen tijde 100 % gewaarborgd en er zullen dan ook gegarandeerd nooit opnames zonder je specifieke toestemming geplaatst worden op onze website, facebookpagina of elders op het internet.

Deze fotoshoot is zonder extra kosten ook in de avonduren en weekenden te reserveren.

Voor een erotische fotoreportage op locatie worden reiskosten berekend plus eventuele kosten van een begeleider. Er moet duidelijk zijn dat we met toestemming van de eigenaar van de locatie aanwezig zijn en erotische foto opnames maken.

Kan ik eerst kennis komen maken ?

Wil jij of willen jullie, eerst langs komen om kennis te maken, dan kan dat. Bel gerust voor een afspraak.
Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we je wensen en verwachtingen.
Ook kan je dan gelijk een kijkje in de studio nemen. 

Voor dit gesprek rekenen we € 35,-.
Bij het binnen 1 maand hierna boeken van je fotoshoot, ontvang je dit bedrag retour.

Minimale leeftijd is 18 jaar, hier worden geen uitzonderingen op gemaakt, bij twijfel wordt naar je ID gevraagd!