Privé cursus/ workshop fotografie

Heeft u een digitale spiegelreflexcamera maar komt u niet verder dan de automatische stand en wilt u dit wel graag leren? Wilt u de aankomende vakantie echt betere foto's maken die het niveau van vakantiekiekjes ontstijgen? Wilt u weten wat sluitertijden, diafragma en scherpte diepte betekenen ?

Dan is deze korte maar zeer intensieve privé cursus echt iets voor u !

Leer uw camera beter kennen, ontdek wat u allemaal met uw camera kan ! Verbeter uw houding en leer kijken als een fotograaf. Alles wordt op een begrijpelijke en eenvoudige manier uitgelegd zodat de informatie ook blijft hangen. Natuurlijk brengen we het geleerde direct in de praktijk in de workshop !

Deze privé cursussen digitale fotografie gaan het hele jaar door en vinden plaats op een dag en tijdstip waarop het u het beste uitkomt. Deze cursus kan ook in uw eigen omgeving gegeven worden*.

Uitleg in uw eigen tempo, direct aansluitend op uw eigen nivo van fotografie plus directe toepassing in de praktijk. De cursus duurt ongeveer 2½- 3 uur.

We garanderen dat u na de cursus niet alleen op de M stand kunt fotograferen maar ook begrijpt wat u doet!

De cursuskosten voor een privé cursus zijn € 149,90. Komt u met 2 personen zijn deze € 124,90 p.p

Prijzen zijn inclusief 21% BTW, koffie, thee, limonade en een buitenlocatie of bij slecht weer, alle studio faciliteiten.

( Deze cursus/ workshop bij u thuis of buitenshuis in een omgeving naar eigen wens is mogelijk.
De meerprijs hiervan is afhankelijk van reistijd en kilometers )

 

Boek Nu!