Trouwfotografie

Ook bij een trouwreportage van DE dag van jullie leven verzorgt Studio Calimero alles tot in de puntjes !

Bij deze mooiste dag horen natuurlijk ook de mooiste, origineelste en stijlvolste foto’s. Studio Calimero legt graag discreet alle hoogtepunten vast, uiteraard met oog voor alle details waar jullie zoveel zorg aan hebben besteed.

De huwelijksreportage wordt volledig op maat gemaakt, de prijs ervan is daardoor heel afhankelijk van jullie wensen.

Omdat elk persoon en elk bruidspaar anders en uniek is, is het handig om ruim voor de voorgenomen huwelijksdag jullie wensen, specifieke ideeën, globale stijl en alle mogelijkheden, ook op het gebied van albums etc. door te nemen.

Samen maken we er in elk geval een prachtige, unieke en persoonlijke trouwreportage van!!

Jullie kunnen dan ook rekenen op een sublieme, blijvende herinnering aan jullie trouwdag, in welke vorm dan ook.

Dit kan bijvoorbeeld door het laten maken van een origineel, stijlvol, met extra veel zorg en aandacht (hand)gemaakt album waarbij we zorgen dat elke foto een kunstwerkje op zichzelf is, of door alle opnames in hoge resolutie op DVD te leveren, waarna jullie er zelf mee aan de slag kunnen.

Voor meer informatie, vragen of speciale verzoeken, neem contact met ons op via 078-6142122 of via mail.

Klik hier om meer trouwfoto's te bekijken.

 

 

 

 

 

Bruid en bruidegom blijven de dag van hun leven steeds opnieuw beleven met de mooiste trouwreportages, huwelijksreportages en trouwfoto's van Studio Calimero. Arja Peels is vooral actief in  Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Bleskensgraaf en de regio Rotterdam, maar legt gelukkige bruidsparen ook elders in Nederland graag vast op de gevoelige plaat.