Babyfotografie

Nooit zal er iets in de wereld kunnen worden uitgevonden dat meer indruk maakt, dan de aanblik van een pasgeboren baby !!

Het fascinerende van mensen fotografie in het algemeen maar in het bijzonder van baby’s is dat er momenten worden vastgelegd die nooit meer terugkomen.

Studio CALIMERO fotografeert uw kindje in de studio, in het ziekenhuis of bij u thuis, net wat u het prettigst vindt. Voor babietjes tot 6 weken, kijkt u ook eens naar onze newbornfotografie.

In de kindvriendelijke rookvrije thuisstudio zijn talloze accessoires aanwezig waarvan u gratis gebruik kan maken (boa’s, hoedjes, teil, grote bloemen, schapenvachtje, enzovoorts...).
Daarnaast kunt u natuurlijk een favoriete knuffel meenemen of een haarband, balonnen, petje of iets anders dat u zelf fantastisch vindt staan, graag zelfs!

Klik hier om meer babyfoto's te bekijken

Studio CALIMERO weet uit ervaring dat pas een prachtige babyfoto gemaakt kan worden, als een kindje zich prettig en veilig voelt. Uiteraard gaat de verwarming een standje hoger voor het fotograferen van de allerkleinsten en nemen we rustig de tijd.

Met de mobiele studio komen we indien gewenst, ook bij u thuis. Het enige hiervoor noodzakelijk, is een beetje ruimte ( minimaal 5 vierkante meter ) en 2 stopcontacten. Meestal is het verschuiven van een bank en/of tafel al voldoende. Zie prijslijst voor betreffende prijsinformatie.
Maar ook voor een freestyle reportage van uw kind(eren) komt Studio CALIMERO bij u thuis (zonder studio)

Na afloop van de reportage mag u binnen 14 dagen de contactsheets per mail verwachten. U krijgt altijd een zeer ruime keuze, waaruit u zelf op uw gemak en op een tijdstip dat het u uitkomt, de mooiste opnames kiest.

Voor meer informatie, opmerkingen, vragen of speciale verzoeken kunt u natuurlijk ook geheel vrijblijvend
bellen of e-mailen.
Klik hier voor de prijzen van de diverse reportage mogelijkheden en van de afdrukken of ga links in het menu naar de prijslijst.

Omdat Studio CALIMERO vaak op pad is en daardoor niet altijd de telefoon kan opnemen, kunt u een bericht achterlaten op het antwoordapparaat, of een email sturen. U wordt over het algemeen binnen 1 dag teruggebeld. Uw emailberichten worden zo snel mogelijk beantwoord en in elk geval binnen 48 uur.

CD
Het is ook mogelijk uw favoriete foto's, rechtenvrij en op origineel groot formaat te ontvangen op CD.

Like Studio Calimero en blijf zo op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen.
 

 

Dus, voor al uw babyfotografie en lieve baby foto's bent u aan het juiste adres bij Arja Peels van fotostudio Calimero. Als enthousiaste, professionele baby fotograaf en tevens zelf moeder, is zij vooral actief in de steden  Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam, Bleskensgraaf en de regio Rotterdam maar ook vaak elders in het land aan het werk.