Algemene voorwaarden

De regeltjes kort en in begrijpelijke taal

1 - Alles wat door Studio Calimero wordt gemaakt mag u niet gebruiken zonder schriftelijke toestemming. Op alle foto’s door Studio Calimero gemaakt, rust copyright. Foto’s blijven eigendom van Studio Calimero. Het auteursrecht op het fotografisch werk en de foto blijft in ieder geval en te allen tijde berusten bij Studio Calimero Dit betekent dat u niet zomaar zonder schriftelijke toestemming foto’s mag kopiëren Indien u zich daar niet aan houdt en wordt betrapt kan dat u een hoop geld kosten.

2 A - Een afspraak is gemaakt zodra we allebei de datum en plaats van de reportage overeengekomen zijn. Ziek worden kunnen we allemaal en er kunnen ook nog veel andere redenen zijn waarom u misschien een gemaakte afspraak voor een reportage wilt annuleren of verzetten. Bij annulering of wijziging van de opdracht binnen 2 weken voor de voorgenomen afspraak, bedragen de annulerings- of wijzigingskosten € 35,-

Bij het plaatsen van een opdracht accepteert u automatisch de algemene voorwaarden van Studio Calimero.

2 B - Studio Calimero zorgt ervoor dat ze op tijd is en goed werk levert. Mocht door een bepaalde reden het onmogelijk zijn dat Studio Calimero op de gemaakte dag en tijdstip aanwezig kan zijn, door ziekte , ongeval, technische storing of overmacht zal er zonder extra kosten een nieuwe afspraak met u worden gemaakt. Als compensatie ontvangt u € 10, - korting.
Indien Studio Calimero wegens onvoorziene omstandigheden de afspraak niet kan nakomen zal deze kosteloos op een ander tijdstip met u worden afgesproken. Mocht door bijvoorbeeld een technische storing aan de apparatuur goede opnames niet mogelijk zijn op de dag van de reportage, zal Studio Calimero kosteloos een andere afspraak met u maken.

3 - Foto afdrukken en andere producten als passe-partouts, fotolijsten, canvas en fotoborden worden vanuit het pand waar Studio Calimero is gevestigd geleverd. Bij verzending per post, zijn de risico’s van beschadiging vanaf het moment van verzending voor uzelf. Studio Calimero adviseert u bij beschadigingen van het pakket of envelop, deze niet te aanvaarden.

4- U dient uw factuur tijdig te betalen. Bij niet tijdige betaling zijn extra kosten verschuldigd, zie artikel 5 van onze algemene voorwaarden.

Tot minimaal 12 maanden na de datum van de reportage zijn nabestellingen mogelijk.

Studio Calimero is niet aansprakelijk voor schade aan uw eigendommen tijdens de reportage.

Voor de officiële algemene voorwaarden, klik hier.